Защо не се визуализира линията за редактиране на прозрачността в таймлайна?

Premiere Pro
Видео
Видео ефекти
Тайните на Premiere Pro
Видео монтаж

Защо не се визуализира при мен линията за редактиране на прозрачността в таймлайна? Колкото и да увеличавам тъмбнейлите и местя курсора по таймлайна никъде не се появява линията за opacity за регулиране на прозрачността. Опцията Show Video Keyframe е включена.

Линията може да се покаже, по следния начин:

Навярно сте включили друга линия, защото се показва някаква, но това е единствения начин. Другия начин за регулиране на плътността

Не беше включена друга опция, просто нещо с програмата се промени. Сега това вече заработи, но пък спря да показва знака >< там където имаме срез на видеото без липса на кадри. Не знам как да връщам първоначалното състояние на програмата по default?

Натискаш ALT клавиша докато стартираш Premiere и го задържаш докато се появи стартовия екран.

Ето ти една програмка, която работи супер за Mac, можеш да си правиш бекъп и да си ресторваш настройките: https://www.digitalrebellion.com/prefman/ За РС малко са я изоставили на има една бета, която можеш да пробваш: https://www.digitalrebellion.com/blog/posts/preference_manager_for_windows_beta_2_released

Аз съм с Windows, но лошото е че сега вече е късно и да направя бекъп ще го направя с грешните настройки. Трябвало е да го направя при инсталирането на програмата.Опитах с рестартиране с ALT но няма промяна в поведението и, освен че ми върна някои настройки, които аз бях направил умишлено. Може би има някаква грешка в регистрите понеже, когато се опитам да направя Proxi за да мога да карам 4К видео редакция на слаб компютър, ми изписва грешка, че трябва да инсталирам Adobe Media Encoder, а той е вече инсталиран. Явно двете приложения не си комуникират правилно. Няма значение, ще се опитам да работя с програмата докато може и после ще мисля. Благодаря ви!

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.