защо премиере спря да намира папката с медия файлове?

Premiere Pro
Видео
Видео ефекти
Тайните на Premiere Pro
Видео монтаж

Защо Премиере престана да открива медия файловете ми от бин Медия? От известно време когато се опитам да отворя проект с нов урок и Премиере ме попита да пътя за файловете от проекта, той не търси в посочената от мен директория, а търси в съвсем друг дял на диска? Ето например: Моите медия файлове от курса се намират в: D:\Download\AdobePremiereCC\М02 и резултата естествено е

И защо започна да ми показва питанка на папките?

И да уточня, защото може и да има значение. Проблема ми се наблюдава след урок 7 от модул 2. В L08 и L09 когато изтегля файловете под урока и се опитам да ги отворя ми дава съобщение за липсваща медия. Посочвам папката Media, но Premiere не ги открива там, преглежда други папки и дава резултат де файловете липсват на този компютър. Какво да правя?

Здравейте!

Тези питанки, означават, че има липсваща медия в проекта, който сте отворили. За да могат да бъдат локализирани се използва специално меню в Premiere Pro (Link Media). Когато за пръв път отворите чужд проект, ще Ви отвори това менюто, напълно автоматично. За целта е нужно, само да последвате стъпките, които се извършват във видеото и ще бъдете напълно наясно с всичко.

https://www.youtube.com/watch?v=k4M9Veakr7Q&index=74&list=PLRv4WfiLVwqqEqreS4MfQO6FLElcwZ9bL

В началото на модула в Урок 1 като коментари отдолу съм описал стъпка по стъпка как става релинкването на файловете, също така Урок 3 от този модул е подробно описание на тази операция. Гледайки твоите скриншоти, когато е селектиран фолдера Media, не виждам вътре никакви видео файлове в прозореца вдясно, което е странно. Същото нещо при мен изглежда така:

Иначе, клиповете с питанка са офлайн клипове (клипове, които не са свързани с медия файлове).

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.