Въпрос към урок: Създаване I от курс: Фотошоп FastWeb

Как да работя със слоевете в папка?

Фотошоп Fastweb
Photoshop
Уеб дизайн

Привет, имам проблем  при работата със слоеве вкарани в папка. Веднъж като е в папката не мога да го местя самостоятелно и понякога се налага да вадя файла от всички папки за да го обработвам и ако ме мързи да си спомня от къде точно съм го взел за да го върна и става безпорядък при папки и слоеве. Какво предлагате?

Най-вероятно си избрал опцията 'auto select' на 'move' инструмента и тя е конфигурирана да мести цели групи. Аз лично работя без autoselect, не мисля че ще може да се справи добре ако имаш няколко слоя един върху друг.

С десен бутон си избирам правилния слой и след това го премествам.
Ако държиш на autoselect, то си избери "Layers" а не "Group" от падащото меню при опцията. В един момент обаче, ще трябва да изключиш този вид избиране или да заключваш и връзваш всеки слой който не трябва да се движи. Най-лесно е без тази опция

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.