Как да превърна главните букви в малки?

MS Word
MS Office
Тайните на Word
Текстови документи

В упражнението първото заглавие /Heading1/-"БЕЛОГРАДЧИШКИТЕ СКАЛИ" е само с главни букви, а останалите с малки и големи. Как да станат еднакви?

Здравей, Ирина.

В случая на упражнението думите са изписани от клавиатурата с главни букви, а не са направени като настройка на Font, на самият стил, то ще трябва да ги промениш с показана на снимка 1 опция.

Снимка_1

Много благодаря, инж. Кръстев! Предтавете си как се обобщава информация от 30 и повече "компютърни специалисти"- малки, главни, полегнали и т.н. букви и цифри. Сега вече имам една крачка напред.

Здравей, Ирина.

Попринцип да обощаването на информация, получена от различни колеги от различни специалности, винаги ми е била една от любимите задачи :).... понякога е хубаво просто да се махне всякакъв вид формат посредством макрос и след това да се форматира адекватно спрямо начина по който лесно и бързо след това може да се правят промени :), а това става с използване на коректни стилове и добра организация на документа :) . В курса Тайните на Word е показано именно как може да се направи организация и как да се използва разумно софтуера :).

Благодаря за идеята, мисля че ще помогне. Поздрави!

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.