Къде греша при автоматичното съдържание?

MS Word
MS Office
Тайните на Word
Текстови документи

Имам определен текст, който е създаден с Title, Heding 1 и 2. Когато направя автоматично съдържание, текстът ми се вмъква между съдържанието. Къде съм допуснала грешка и защо нулевата страница също се появява в съдържанието? Тя е само Cover Page.

Здравей, Соня.

Обърни внимание дали текста който виждаш в съдържанието (целия абзац, снимката и т.н. ) не им е зададен стил Heading 1 (2,3, и т.н.) т.е. да бе би макар и да не е форматиран на пръв поглед в Heading 1 ( или друг заглавен стил) то той да е в стил Heading и затова да се появява там ... това е доста често срещано явление - слагаме нещо изглежда че е форматирано в стил Paragraph и че е в този стил, НО реално параграфа само е преформатиран по един или друг начин И стои в стил Heading, съотвенто това че е в Heading автоматинчно вкарва този параграф ( текст, снимка ) в съдържанието.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.