Защо тук в този курс не могат да се копират въпросите и отговорите и да се поставят в работна тетрадка?

MS Word
MS Office
Тайните на Word
Текстови документи

Здравейте, в курса на Ексел могат да се копират въпросите и отговорите и да се поставят в работната тетрадка , а тук не може. Може ли да се оправи този проблем?

В края след всеки модул в работната тетрадка - снимка 1 позиция 1 има въпросите и отговорите към тестовете.

Снимка_1

Здравейте, благодаря Ви за бързия отговор. Всичко и в двата курса е чудесно, но в курса на Ексел аз си копирам въпросите и отговорите на самите курсисти, които са под всеки урок (разбира се това което ме интересува и смятам, че ще ми бъде полезно в работата ми), а в Word задавам копиране, но когато искам да го запиша не става.

Не би трябвало имате проблем. Селектирайте текста, след това десен бутон Copy, след което без да натискате каквото и да било отидете в notepad или word документ кликнете с десен бутон -> изберете paste и нещата трябва да се случат.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.