Защо в автоматично съдържание в ми влиза целият текст, при положение че съм задала само заглавните имена?

MS Word
MS Office
Тайните на Word

Здравейте!.Да попитам като задам автоматично съдържание в Съдържанието ми влиза целият текст?! Защо? Предварително съм задала заглавните имена.Къде бъркам? Благодаря !

Здравей,

Може ли снимка на с това което излиза в съдържанието ви.

Така описан въпроса, изглежда че целия текст е сложен в Heading и съответно се изписва в автоматичното съдържание.

Освен това вижте каква точно структура на съдържанието избирате, ако избирате структура в която да се показват и Heading 1, 2,3 и голяма част от текста в домумента ви е в някой от Headings, напълно нормално е да виждате повече текст в автоматичното съдържание (снимка 1 позиция 1).

Снимка_1

Препоръката ми първо е да се уверите основния текст (пълнежа на документа) в кой стил е точно, другото което е хубаво да погледнете коя структура избирате и какво имате в Heading 1,2,3.

И най-вече сложете една снимка за по-голяма ориентация тук, за да може да се ориентираме по-добре от къде може да идва проблема.Това със снимката не се отнася само за този въпрос, една снимка към въпроса покачва неимоверно възможността за по директен и бърз отговор на въпроса ви, какъвто и да бил той.

Бяхте прав г-н Кръстев - маркирала съм целият текст в Heading ... Минута невнимание и ...Започнах отначало..всичко.Повторението е майка на знанието... :) Смятам че вече ще се получи. Благодаря за помощта!

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.