Как може да се направи само една страница в пейзажна ориентация, а другите да си останат в портретна. 

MS Word
MS Office
Тайните на Word

При мен се преориентира целия документ.

Здравей,

В тази статия:


Ориентация в Word. Как да направим отделни страници?


ще разбереш отговора на въпроса.

Надявам се да съм бил полезен с обяснението в статията, към която те препратих.

Само една препоръка, когато задавате въпрос, който не е по дадената тема както този който зададохте в темата - (виж. снимка 1). Препоръка ми е във връзка с това, че когато въпроса е с друга насоченост е хубаво да е в отеделна тема, така форума става по - подреден и шанса да ви се отговори на въпрос зададен в нова тема е в пъти по - голям.

Снимка_1

Пробва ли да маркираш съдържанието на тази която искаш да промениш ориентацията и тогава да приложиш командите Page layout --> Orientation

Получи се. Благодаря много! Извинявам се за мястото на въпроса, но по някаква причина не успях да го изпратя като нова тема.

Моля радвам се, че се е получило.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.