Защо видеото спира на 40-тата секунда от началото?

MS Word
MS Office
Тайните на Word

Възможно е да не е добра интернет връзката и да ви зацепва, налага да изчакате.

и при мен спира на 40 секунда и не е от нета

Това се получава заради настройка на броузъра (Когато е сложен на най-висока сигурност и не прехвърля 'бисквитки'). Ние измислихме друг начин да решим проблема и сега би трябвало да е ок.

Сега всичко е ОК, даже и с Internet Explorer. Благодаря!

Благодаря Ви!

При мен се появява един "Х" и трябва да зареждам изцяло нова страница, за да довърша урока.

При мен изобщо няма звук от 2 урок нататьк незнам защо

Много Ви благодаря за този курс! 


Благодарности и от мен. Но като го оставя на пауза за няколко минути, и при мен ми се появава Х и спира видеото. Трябва да презареждам страницата и тогава тръгва отново. Това го прави с гугъл хром, ще пробвам с мозилата да видя как ще е и пак ще пиша.

Мисля, че с мозилата не ми се получава този проблем. Не знам защо препоръчвате хрома. Аз лично не го обичам много. Донякъде е ограничен.

Аз до тук нямам никакви технически проблеми.Много  благодаря на целия организационен екип на курса!

Благодаря за предоставената ми възможност! Научих много ценни неща, които ще ми бъдат от полза. ;)

Наистина, много благодаря за уроците. Работата ми е свързана с тази програма. И правя доста грешки заради незнанието. Много неща съм научила до сега от този курс. Още веднъж много благодаря

Благодаря за това ,че ви има.Вие сте невероятен екип и благодарение на този курс подобрих знанията си за Word.На този етап от курса ,аз нямам проблем с гледането на видео,за което отново искам да благодаря на експертите в Aula.

Много благодаря  за уроците. Поднесени са на  много достъпен,разбираем език,което спомага за бързото им усвояване.Научих много полезни за работата ми неща.

Благодаря ви за споделените знания. Разбрах как да се правят нещата по правилен начин! Много приятно и удобно е организирано предоставянето на информацията. Поздравления за екипа!

Благодаря за  прекрасния начин на преподаване на знания. Толкова време съм губила до сега!  Не е за вярване. Невероятни сте! Желая ви да сте все по-успешни!

Успех на екипа и благодарности за работата ви. Много научих и съм доволна от себе си.

Благодарности на екипа!Чудесно преподаване на уроците,много лесен и удобен начин да увеличиш  знанията си,и да ги затвърдиш.Още веднъж Благодарности и поздравления!

Благодаря, за полезните уроци!!! Поздравления на екипа за решението Ви уроците да са безплатни.

Благодаря на екипа и на всички участници в курса за споделените знания и опит. Наученото ми е от голяма полза, а и "апетитът идва с яденето", така че ще продължа напред с ваша помощ. Успехи!

Усъвършенствах някои тънкости от първата част, благодаря :)

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.