Защо в правоъгълника със заглавни части липсва Heading 2?

MS Word
MS Office
Тайните на Word

При работа с един стар файл реших да приложа новите си знания за заглавните части с цел да направя автоматично съдържание. Неочаквано за мене липсваше Heading 2. Търсих го, после реших да го създам, отговорът беше, че вече съществува. Как да направя така, че да го виждам сред другите стилове. За клавишната комбинация, дадена като допълнителна информация по-горе, не знаех, ще опитам и с нея.

Здравей, ето тук в тази тема :

Какво е Hide Until Used?

В нея се показва именно това, КОИ стилове да се показва горе в правоъгълника и съответно как може даден стил да се появи горе, както и препоръка КОИ стилове е хубаво да са горе.

Надявам се темата да разреши казуса ти.

Благодаря. Мисля, че ще се справя с помощта на информацията в посочената тема. Засега мога да кажа, че в WORD 2013 прозорецът, който излиза след като натиснеш стрелкичката в Styles е малко по-различен от посочения в темата.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.