Как се уеднаквява шрифт на съдържанието?

MS Word
MS Office
Тайните на Word

Здравейте, Защо след като в текста съм ползвал Heading-ите, съгласно показаните стъпки в урока, в съдържанието Heading-ите са с различен шрифт - някои са с първа главна буква, други са само с малки или само с големи и т.н. Как мога да ги уеднаквя? Ползвам Word 2016.

Здравейте,

Проблема тук е че когато става дума за шрифт в съдържанието, самото съдържание превръща Heading 1 ,2 .... N в друг стил.

Ето в тази тема тук:

Шрифт на Съдържанието

има обяснение за това кои са точно използваните стилове във съдържанието, ако се променят те като настройки или се промени ползването им следва да се промени съответно съдържанието

Надявам се да съм бил полезен с коментара в темата към която Ви насочих.

Благодаря Ви инж. Кръстев за отговора и насоката, която ми дадохте. Тъй като моят офис пакет е на български не успях да се ориентирам кой е еквивалента на TOC 1 и ТОС 2. В списъка не открих подобен стил, за да коригирам шрифта. Може ли да ме ориентирате?

Здравей отново ,

нямам в момента инсталиран български пакет на MS на този компютър, НО мога да ти дам една идея как да го намериш TOC реално е Table of Contents

Виж на същото място както съм посочил на снимката

как е преведен на български в това меню и след това в стиловете търси същия превод ( може би са го превели Съдържание ). Ако са го превели с повече от една дума тогава търси просто съкръщението.

ok. пробвах и стана. благодаря

ОК, радвам се че се е получило.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.