Как да запомним направените промени в стиловете.

MS Word
MS Office
Тайните на Word

Здравейте, как може да запомним направените промени в стиловете, така че при отваряне на нов докумен те да са същите. Например, искам стиловете да са със шрифт Times New Roman и при отваряне на нов документ са не се налага да ги промуеням отново.

Здравей, няма да навлизам в подробности за стиловете, В модул 3 Как да пестим време като използваме стилове  как да се използват стиловете ( дали те да са в облачна структура, на сървъра и т.н. ) .


Тук само ще загатна със една снимка за стила Normal да речем цъкам на него давам десен бутон след това Modify и в настройките в новоотворилия се прозорец мога да задам какъв да бъде формата на текст ( снимка 1 позиция 1 ) в стила Normal след което да дам ( снимка 2 позиция 2 )  отметка всеки следващ новоотворен документ да бъде за Normal формата - a на текста да бъде Arial, 

НО нека този отговор тук да е само лека загадка за това как може да се направи това със промяната на стиловете.... 

изгледайте модула за: стиловe и теми и  Templates и ще видите колко лесно може да се управляват документите в Word. 

Много благодаря.

Подчертаните думи изчезват ,когато минат през бутона Проверка на правопис и граматика. В случай ,че боравите с определени понятия добавете ги в речника на компютъра си.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.