Как да запаметя промяна в Ribbon менюто на Word 2013?

MS Word
MS Office
Тайните на Word

Моля за съвет как да запаметя промяна например в раздела Track changes на Ribbon менюто. За да виждам ясно промените в документа, ми е необхоима отметката All Markup, при мен обаче е маркирано по подразбиране Simple Markup и при всеки отворен файл трябва да сменям отметката на All Markup. Какъв е начина Word 2013 да "запомни" направената промяна и да не се налага да я правя ръчно? Благодаря!

Здравей, интересен казус.

Пробвай да направиш един документ след което го save - ни, след кеото вкл. tracking changes и направи промени - настрой на All markup след което дай save.Отвори наново Word Blank document ( един стадартен нов  документ ) и виж дали в него настройката е All markup.Ако е така значи има голяма вероятност документите на които винаги е Simple Markup и да са защитени по някакъв начин - и проблема може да бъде решен ( не гарантирам на 100 % ) с махане на няколко отметки в File-> Options-> Trust Center-> Trust Center settings -> Protected view -> махнете отметките.
Ако не е това има едно решение което е алтернативно - да се направи един макрос ( в курса имам показан начина за създаване на макрос и неговото ползване ) който да си го пускате при отваряне на докумнета и той да ви прави Simple markup в All Markup.
При мен реално няма проблем съм запаметяването ан промените от All markup в Simple markup или обратното, но реално това са документи който са създадени само от мен, а не получени от някой друг който може да е сложил ограничения, така че проблема може да идва от там.
Ако не е от там ще търсим друго решение ако макроса не ви е вариант, макар и алтернативен.
Ще се радвам ако някой се е сблъсквал с този проблем и го е разрешил да го сподели тук.

Много благодаря! Проблемът се реши след като приложих първото предложение от Вашия отговор. 

3 DS MAX
DESING 2014                  
                     
                     
                     
                     
                     
                     
    Здравейте, многократно се опитвах и не е възможно / може да е от
клавиатурата / да върна промяна на изгледа с една стъпка назад с Shift + Z. С
кой бутон от програмата може да се направи стъпка назад и възможно ли е също от
програмата да се връща повече от една стъпка ?

При WORD 2007 включвам "Track changes", маркирам каквото искам да променя и без да натискам Delete започвам да пиша, автоматично ми зачерква маркираното и до него изписва това което пиша. За мен е много по лесно.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.