Как да  направя настройки  за вида на страниците

MS Word
MS Office
Тайните на Word
Текстови документи

Здравейте,

Бих искала на страниците на документа ми да използвам Watermarks . Искам да изпиша текст който да е като фон на страниците.

Здравейте, за да поставите и да оформите вашата страница с Watermarks отивате в менюто Проектиране, където в най-дясната част на ръбъна има раздел Фон на страницата, именно там е Watermarks. Тъй като офис пакета, на който съм в момента е на български, за това и ги описвам по този начин. Раздел Проектиране е 4-тия, броейки от Файл надясно. Може би на английски е Design, но не съм убедена дали така е изписано в менютата на Word. Би следвало да е след Insert.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.