Къде в 2003 година може да се скрие текста, да останат само заглавията?

MS Word
MS Office
Тайните на Word

Здравейте, на мен ми се налага поради работата да работя именно с 2003 година, затова имам още един въпрос по тази тема: има ли функция да се скрива текста, да останат само заглавията, както показахте в урока. Благодаря за отговора предварително

Здравей, тази опция за която говориш е въведена от 2013 версия насам, НО има един алтернативен метод за който съм писал тук http://aula.bg/question#id-101811200001 , в 2003 предполагам нещата се намират View и след това Outline.Надявам се да съм бил полезен.

Много благодаря, и за 2003 действа този метод. 

Задавам тук своя въпрос ,защото няма какво изображение да прикача  и съответно не мога да задам въпроса си , а той е: Как става това скриване на текста? Не можах да го разбера И има ли възможност после скритият текст да се възстанови.Работя с версия 2010г .Ще се радвам ако някой помогне

Здравейте, инж.технол.Теменужка Тасева.

Както съм писал малко по - горе под тази тема в която задавате въпрос - това скриване и показване на текста е въведено от 2013 версия, НО има един алтернативен метод за по - старите версии за който съм писал тук :  aula.bg/question#id-101811200001 в тази тема.
И както е показано във видеото скрития текст се възстановява с цъкане на стрелкичката на определено ниво ( затова трябва да имате съответно нива от Heading - и ) на което искате да скриете текста ( естествено това е за 2013, за другите версии отидете на линка който поставих в този коментар и прочетете цялата тема и смятам че ще ви се изясни как се прави и каква е идеята.
Надявам се съм ви насочил и да ви се е изяснил въпроса, ако срещнете някакви трудности пишете тук за да доуточним.

Благодаря! Утре ще разгледам подробно всичко отново.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.