Може ли да оправите теста

MS Word

Този въпрос от теста е сгрешен, показва че да сме избрали красив шрифт е верният отговор.

Здравей,

оправихме теста .

Имам проблем когато си вмъквам автоматично съдържание. Заглавията са уеднаквени, но едното от заглавията не влиза в съдържанието. Как мога да реша проблема? Благодаря предварително!


@Вили, Здравей, сигурнали си че всички отделни точки от документа които искаш да вкараш в съдържанието са в Heading 1.И това се получава когато слагаш ново съдържание или update - ваш старо, вече създадено от теб. 

Здравейте!И аз имах същия проблем-заглавието "Красивите места на България" не ми излизаше в съдържанието,но като го направих в Heading 1,се появи.Не знам доколко е правилно това,нали заглавието трябва да е в Title.

Здравей, @Диана Раденкова, заглавието e хубаво да е си е Title да и няма проблеми да го сложиш в съдържанието въпроса е да си направиш свой собствен стил на таблица за съдържанието ( защото в 99 % съм сигурен че такова по предварително условие ( default ) едва ли има на твоя Word в момента ).Otidi na Refferance ( снимка 1 ) и от там на Table of contents след което отиди на Custom Table of Contents.Като натиснеш на него ще ти се покаже прозорец Table of Contents след което отиди на раздела Table of contents след което отиди на Options - ще ти се отвори прозорец в който може да покажеш кое на кое ниво в твоето съдържание да се показва ( снимка 3 ) отиди намери стила title след което го му задай да се показва на първо ниво ( на нивото на Heading 1 ) даваш ОК ОК ОК. Така вече трябва ако заглавието ти е в Title да няма проблеми да се намира в съдържанието.Едно мое виждане обаче в едно съдържание наистина ли трябва да стой и заглавието което е в самото начало ? аз лично ако имам един документ от 50 страници на една тематика с едно съдържание не бих сложил заглавието в съдържанието, НО това си е лично мое мнение.Надявам се да съм бил полезен с отговора и да се е получил.

Благодаря за подробния отговор.Аз също смятам,че заглавието не трябва да присъства в съдържанието,просто в самия урок заглавието също се включваше,а при мен не се получаваше така и исках да разбера как става.Още веднъж-благодаря.

Да, вярно и в урока е направено така, радвам се че се е получило.

Здравейте.На версия 2007 при вече създадено съдържание не излиза Custom Table of Contents.затова не мога да си прередя заглавията

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.