Възможно ли е Вариант 1, който се изобразява в BaseLine и Вариант 2 да са с различни връзки между задачите / които сме въвели в Predecessors/? 

MS Office
MS Project
Управление на проекти с MS Project

Различните връзки между задачите на двата варианта могат ли да се съпоставят заедно с съпоставката на графиците им? След разглеждане, не видях възможност за колона Predecessors Variance. Възможно ли е в графичното изобразяване на ВаseLine също да се вижда критичния път с друг цвят?

Ами връзките няма как да ги съпоставиш. Има подобни опции с custom fields, но то е по - скоро решаване на наякакъв казус от колкото стандартна опция.


С две думи. Можеш да направиш колонка от тип flag и да пренесеш стойностите преди да са направени промените. Примерно Yes, ако задачата е била критична и No, ако не е била. Съответно с добавяне на една дефиниция в Bar Styles в последствие ще имаш възможност да ги визуализираш по тази колона.

Мисля, че този отговор обаче ще ти е от по - голяма полза след като минеш целият курс.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.