Защо не успявам да запазя направените промени в Background Removal с Keep Changes?

MS PowerPoint
MS Office
Презентации
Тайните на Powerpoint

Здравейте,

Натъквам се на следния проблем - посочвам зоните на снимката, които искам да останант след премахването на фона, но натискайки "Keep Changes", направените промени не се запазват, т.е. снимката се връща с първоначалното положение със запазен фон. Някой има ли идея на какво се дължи това?

Поздрави!

Здравей! Пробвай с личен документ, избери си изображение и приложи същите стъпки, които са показани в урока. При мен така се получи докато се упражнявах.

Здравей, Боряна!

Благодаря за отгвора! Наистина не разбирам какво имаш предвид с "пробвай с личен документ", но сега опитах да вкарам като Screenshot изображение, на което успях да премахна фона и да запазя така.

Не знам защо не се получаваше първия път. Ако някой има идея, моля да я сподели, за да знаем, ако се получи в бъдеще пак.

Поздрави!

Ева, и при мен не се получи първия път, но това, което забелязах е че преди Remove Background, не бях направила Reset Picture. След това се получи. Може би се дължи на това.

Благодаря, Виктория, за споделения опит. И при мен беше този проблем да се справя - reset.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.