Защо Animations не са активни при избор на вмъкната фигура?

MS PowerPoint
MS Office
Презентации
Тайните на Powerpoint

Здравейте! При вмъкване на фигура в презентацията ми, след като я избера, Animations не са активни. С готовия файл, изтеглен от настоящия урок, този проблем липсва. MS Office 2013.

Предполагам, че сте си решили проблема. При мен се получава. При едно от изчертаването на формата кръг, вероятно маркировката не е била добре направена и ефектите не се активираха, но след като повторих действието всичко беше наред.

За съжаление, не!!! Ето пример с друг слайт.

Направих си усилието да намеря нещо по върпроса в Интернет. Оказва се, че същият проблем са имали и други потребители, но във форумите не открих отговор, даващ решение

Проблемът се проява и при вмъкната снимка. Много неща опитах, но не мога да се справя ...... Офисът ми е официален, не е пиратски.

Бих опитала в нов файл да изпълня това действие и да видя дали ще се повтори проблемът.

Ето как е при мен. При неселектирани фигури, Animations не са активни.След селектиране, Animations се активират. Aко това може да помогне Лек ден и успехи!

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.