Дали може да вкарваме иконки без да ходим на посочения линк?

MS PowerPoint
MS Office
Презентации
Тайните на Powerpoint

Направих каквото се казва в урока, получава се. Чудя се, след като сме инсталирали Font Awesome, не може ли да вкарваме иконки без да ходим на посочения линк, където те са визуализирани (чрез Ctrl+C и Ctrl+V).

Здравей, Това, което трябва да направиш, е да инсталираш fontawesome. След това не си длъжна да ходиш в сайта, но истината е, че там са самите иконки, които можеш да копираш и след това да ги стилизираш.

Аз така разбирам ситуацията. По принцип мога да вкарвам иконки и без да ходя на линка с картинките, но на практика не знам коя картинка с какъв клавиш/клавишна комбинация се въвежда. Затова отивам на линка с картинките, избирам и вкарвам в моя документ. Дали е така?

Именно, точно това би бил проблемът. Няма да знаеш как на импортваш картинките с различни клавишни комбинации, затова е добре да отидеш на линка и да копираш избраната картинка. :)

Благодаря за отговора на Грациела!

От вмъкване на символи се получава. Избира се шрифт Font Awesome и се визуализират иконите.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.