Къде е бутона за създаване на "команден пулт" във версия 2007?

MS Excel
Тайните на Excel

Работа с Excel 2007 и не мога да намеря този бутон за правене на "команден пулт" или може би може да се постигне същото от друг бутон.

За да намерите всички контроли Controls, трябва да добавите меню Developer, което ги съдържа. От меню File (Office Button - мисля че е в 2007) избирате Options / Customize Ribbon / в десния прозорец слагате отметка пред Developer и ОК. В меню лентата се е добавило ново меню, в което има група Controls. Insert ви покава всички видове бутони.

Дарина Иванова, Пробвах, не работи. Версия 2007, имам Developer, но не е активен бутона, с който мога да направя команден пулт.

Не знам каква е причината. Може да проверите дали в нов файл тези контроли не са активни.

И аз съм с 2007 и не се визуализира този бутон

Здравей Мария, Ако не можеш да намериш този команден бутон, не е трагедия. Същото можеш да направиш по много по лесен начин. И без да се заема толкова много място на листа. В Pivot table трябва да сложиш въвъ филтъра,който е горе вляво, всичко което искаш да направиш избор от данните. След като кликнеш на стрелката, тогава избирай какво искаш да се появи като отчет.

Здравейте Мария, Боряна, Мила,

При мен също не се вижда понякога бутона Insert Slicer. По принцип трябва винаги да сме вътре в таблицата. Аз направих отново таблицата и тогава се визуализира бутона. Може би се е бъгнало нещо. Пробвайте така отначало от данните да създадете нова таблица. Би трябвало да се получи.

Страшно ми харесват тези онагледени упражнения.Благодаря на екипа на Aula за старанието!

Едно предложение - когато изберете нещо от Developer, Insert, без значение какво, и курсорът придобие форма на +, натиснете бутона Alt и започнете да чертаете. Ще видите, че правоъгълника следва точно границите на мрежата, независимо дали по вертикала или по хоризонтала. Пуснете курсора, когато прецените и ще имате точно очертана фигура по границите на мрежата! Лек ден и успехи!

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.