Въпрос към урок: Работното табло на Excel от курс: Тайните на Excel

Може ли да се пишат формули в Excel 2003?

MS Excel
Тайните на Excel

Може ли да се пишат формули в Excel 2003?

Могат, но не всички формули които са показани във са с пълната си функционалност в 2003 версия.

Моля Ви, кажете откъде става това? Къде трябва да вляза, за да пиша формула, и може ли да се пише число едновременно с горен и долен индекс. Само с горен и само с долен знам, но едновременно с двата не ми е ясно дали може, а ми се налага............Благодаря предварително за отговора!

Николина, пробвахте ли от Insert -> Equation? Аз от години не съм с версия 2003, но логиката би трябвало да е същата. Там има всякакви формули с горни и долни индекси, синуси, косинуси, интеграли, логаритми, корени и каквото може да се сетите като формула. Показва се като един основен символ с поленца горе и долу за въвеждане на горен и долен индекс. Дано да се получи :)

Здравейте! Разбрах как се изписват формули за събиране, деление и умножение, но не разбрах как се създава формула за изваждане. Бихте ли ми отговорили? Благодаря!

Нина, напиши формулата си в Word и след това си я копирай в Excel.

Николина, вижте дали имате това: Ако го имате, след натискане на бутона ОК, ще се отвори този прозорец и може да избирате коя формула и как да я напишете: Лек ден и успехи!

Виолета, ето един прост пример за изваждане: Това ли е проблема? Лек ден и успехи!

Виолета, ето един прост пример за изваждане: Това ли е проблема? Лек ден и успехи!

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.