Какъв е недостатъкът на групирането?

MS Excel
Тайните на Excel

Няма съмнение, че използването на групи е удобно, но в определени случаи има и недостатък: няма възможност да се скриват (групират) отделно селектирани (маркирани) колони/редове (имам предвид чрез Ctrl + Left button).
Т.е. ползването на групи може да се прилага само при последователно избрани (съседни) колони/редове.

Добро допълнение.

Като изпълнявах операциите показани в урока, и на мен ми направи впечатление,че не мога да групирам отделни (несъседни) колони. Как мога в последствие да променя местата на колоните от вече направена таблица, така че да ги позиционирам една до друга и след това да мога да ги групирам ?

"Как мога в последствие да променя местата на колоните от вече направена таблица, така че да ги позиционирам една до друга и след това да мога да ги групирам?"

С Cut & Paste

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.