Може ли да поздравя лектора?

MS Excel
Електронни таблици
MS Office
Excel VBA
Анализи с Excel

Поздравеления за лектора, че започва именно с такъв урок! Досега не съм виждала човек, който да си персонализира менютата, а това е изключително удобно! Случвало ми се е да помагам на мои колеги в университета с Майкрософт офис програми и първото нещо, което им показвам, е как да си направят персонализиран интерфейс. Аз съм си направила таб с моето име, където има почти всички команди, които използвам, в Quick access съм си изкарала Save as и Format Painter и съм си задала shortcuts за често използваните от мен команди. За съжаление в Ексел възможността за такова персонализиране е малко по-ограничена, отколкото в Уърд (по неразбираеми за мен причини), но все пак е възможно и в Ексел и в Уърд и в Пауърпойнт. Препоръчвам това да е първото нещо което правите когато започнете да използвате една програма! :)

Персонализирането наистина е удобно. Хареса ми идеята за таб с името.

Ние сме направили нещо подобно за една от дейностите ни - цялата фирма има споделен таб с инструменти, които са специфични за работата ни.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.