Защо в facebook, в търсене на приятели за кнкретен град се показват само 24 лица - профила, след като са хиляди хората? Кой налага ограничението, вероятно има филтър за претоварване на мрежата?

JavaScript
Програмиране с JavaScript

Опитвам се да инспектирам елемент и да променя тази цифра от 24 на повече, но не се получава? Вероятно програмата включва някакъв масив за селекция и случаен подбор на определени хора с конкретни данни?

Ето и инспектираната програма с 24 имена в нея, а останалите хиляди защо не се виждат?

Аз кликам с десен бутон на мипката, натискам опция креате, и добавям ред, а след това го редактирам, като преписвам горния, със съответната промяна, обаче не се получава? Вероятно трябва някъде да се запише във самият софтуер? В случай, че проблемът е юридически, то тогава "f" не би ни разрешил да инспектираме елементи? Предполагам, че от "f" разрешават да се справям с технически собствени решения и затова Ви питам?!

В по-горните редове се вижда че е написано "hidden_elem", т.е. скрити елементи, но за колко броя са скрити, и как поне още 100 да видим от тях?

Въпросите които си задаваш, са интересни, но няма да можеш да си ги отговориш само с обща култура. Трябва ти да разбираш от следните технологии: html, http, web server, browser, javascript, flux, databases, graph, react. Бърз отговор. 1. Пращат се 24 от хилядите, защото това е най-оптимално за всички използвани технологии. 2. Промяната на html код е възможна, но Facebook или react, може да я заличават милисекунда след като си я направил. 3. Facebook нямат пълен контрол над броузера ти, за да забраняват всичко в него.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.