Как се определя номерът на позицията?

CAD чертане
BIM
PSCAD
Design Expert
Проектиране
Строителни конструкции по Еврокод

В примера, след като избрахме да започне номерирането от позиция 1, в действителност се изчерта номер на позицията 5, а следващата 6. Не трябваше ли да започне от 1?

Номерът на позицията трябва да се изчертае този, който е избран в диалога. Причината да се появи 5 на видеото е, че по принцип уроците не се записват наведнъж отначало докрай, а понякога на части с прекъсвания. В последствие видеото се монтира и обработва. Като цяло, при плочите, аз не обръщам внимание на номерата докато чертая, защото накрая ги номерирам автоматично.

Как може да се номерират елементите автоматично в PSCAD?

Това е въпрос към друг урок. Моля те създай нов въпрос към съответния урок в PSCAD. Това е важно, защото въпросите и отговорите се четат и от останалите.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.