Защо определени опции от менюто са ми в тъмно сив фон и не мога да ги ползвам?

Уеб дизайн
Графика
CorelDraw
Графичен дизайн
Векторна графика
Растерна графика
Графичен дизайн с CorelDraw

Здравейте! Имам проблем при експортиране на файла. Пробвах и от менюто, и чрез клавишна комбинация. Опциите от падащото меню, които са в тъмно сив цвят не мога да ги ползвам. Има ли вероятност проблемът да е породен от факта, че програмата не е лицензирана?

Здравейте, точно това е причината. При нелицензирана или trial версия с изтекъл пробен период програмата преминава в т.нар. viewer режим, в който можете да отваряте и редактирате документи, за да се упражнявате, но опциите за запазване и изнасяне на съдържание са деактивирани.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.