Има ли подходящо субасембли?

Civil 3D
CAD чертане
BIM
Инфраструктурни проекти с Civil 3D
Здравейте, има ли подходящо субасембли, което да дава въможност слоевете на пътната настилка да се зададат по българския стандарт-горните три пласта от пътната настилка да бъдат с един наклон-например 2,5%, а долния край на пътната настилка, респ. основата да бъде с наклон-4%, като всеки седващ пласт да е с отстъп от предишния?


Здравейте. Не мога да Ви препоръчам или да Ви дам готов типов напречен профил. Опитайте сама да комбинирате наличните в библиотеката на Civi поделементи и да ги комбинирате така, че да получите крайният резултат, който искате. Първоначално вероятно ще отнеме време, но по този начин ще опознаете и библиотеката и ще натрупате опита, който да Ви помага по нататък.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.