Нов курс в Аула: Подобри комуникацията и ефективността на своя екип с Microsoft Teams.

Да останем свързани, макар и от разстояние, е единственият възможен начин да се адаптираме към промените, случващи ни се през последните почти 2 години.

Инструментът за онлайн комуникация и сътрудничество – Microsoft Teams, въведе множество нови функции и възможности, които да доближат общуването в тази виртуално среда малко повече до реалната. Затова и много бизнеси и институции се насочиха към него, с цел да запазят и дори да подобрят комуникацията и съвместната работа в екипите си.

Макар на пръв поглед платформата да изглежда интуитивна и лесна за ползване, мнозина срещнаха затруднения в процеса на своята работа. А, множество функции и възможности, които Microsoft Teams предлага на потребителите и които биха подобрили значително ефективността на работа, остават неразкрити.

Затова курсът по Microsoft Teams цели да ви запознае, както с по-общите и основни функционалности на приложението, така и с по-специфични и не чак толкова използвани. Те ще ви помогнат да издигнете комуникацията си с останалите на едно по-високо ниво.

Курсът по Microsoft Teams е подходящ за напълно начинаещи и е достатъчен за бързо разучаване на основните функции на програмата. Но също така е подходящ и за хора, които искат да разширят, надградят и систематизират своите знания за Microsoft Teams.

В курса по Microsoft Teams ще научиш:

  • ИНТЕРФЕЙС: инсталация и основен изглед; създаване на акаунт.
  • ЕКИПИ: създаване на екип и добавяне на членове; присъединяване към съществуващ екип; добавяне на гости; управление на екипи (2 части)
  • КАНАЛИ: създаване и управление общи и частни канали; настройки на канали.
  • OUTLOOK: възможност за интеграция с програмата за електронна поща.
  • РАЗГОВОРИ И КОМУНИКАЦИЯ: настройки на разговорите и постовете; известия и тагове; чатове и съобщения; аудио и видео разговори; опцията за незабавни срещи „Meet Now“; календар; записи от срещи и субтитри на живо.
  • ФУНКЦИОНАЛНОСТИ: работа с файлове; Wiki за Teams; приложения за канали; чат ботове; конектори; търсене и командна лента; бяла дъска.
  • ДОБРИ ПРАКТИКИ: допълнителни функционалности, с които да улесним работата си с екипите и каналите и да научим повече за чатовете и известията в Teams.

Виж какво още можеш да очакваш от курса по Microsoft Teams:

Издигни комуникацията и сътрудничеството в своя екип на следващо ниво. Научи всичко за една от най-предпочитаните платформи за онлайн общуване и съвместна работа – Microsoft Teams и започни да пестиш време и да работиш по-ефективно още днес!

Регистрирай се в Аула и започни с 10 безплатни урока!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.