Какво е Camtasia и как може да създаваме видео уроци чрез скрийн рекординг?

Днес все повече ни се налага да работим онлайн и да създаваме скрийн рекординг съдържание, което ни е нужно за лична и професионална употреба.

Какво представлява Camtasia и как може да ни помогне?

Camtasia e софтуер за екранен запис и редакция, който е верен приятел за всички от Вас, на които им се налага да ежедневно да създават скрийн рекординг съдържание. Този софтуер е подходящ за професионална и за лична употреба. Той е приложим за всеки независимо от професионалната сфера на дейност, в която се намира. Има множество опции, за да създавате интерактивно скрийн рекординг съдържание, с лекота.

Лесен е за употреба, но същевременно притежава множество възможности, за да създавате видеа, които изглеждат професионално.

Какви са ключовите функционалности на Camtasia?

Чрез този лесен и интерактивен софтуер можете:

  • да записвате екрана на компютъра си;
  • да редактирате заснетия материал с интуитивния, но с много възможности видео редактор;
  • да записвате аудио с високо качество, защото програмата; разполага с филтър за изчистване на фоновия шум- noise reduce;
  • да споделяте директно готовия материал в You tube или Vimeo;
  • да качите готовото съдържание в Google drive или да го запишете локално на компютър.

Чрез софтуер можете да направите запис на екрана и впоследствие да го редактирате. Също така можете да добавяте интерактивни елементи, за да направите съдържанието по-завладяващо.

Какво можете да постигнете с Camtasia?

Тези функционалности на програмата я правят напълно подходяща за създаване на видео уроци или запис на видео инструкции, онлайн срещи, уебинари и презентации. Това са само част от възможностите за създаване на скрийн рекординг съдържание. С Camtasia Вие лесно и достъпно можете да изграждате съдържанието, което желаете.

Библиотеката с музика и звукови ефекти и анимирането на съдържание са само част от възможностите, които платформата предоставя. Множеството функционалности ще са от полза, когато изграждате интерактивно съдържание.

Целият процес за работа с Camtasia e бърз и максимално улеснен, но в същото време дава възможност да се създаде съдържание на много високо ниво.

Очаквайте скоро в платформата на Аула новия курс: Camtasia- екранен запис и редакция.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.