Бета версия на новата Аула

Здравейте, приятели на Аула,

отдавна работим по обновяване на платформата ни за обучения.

Основната цел на новата платформа е да повишим качеството на уроците, като предоставяме инструменти за създаването на все по-добри уроци и то базирани на обратна връзка от вас.

Разбира се, новата платформа ще отговаря на изискванията на всеки един модерен сайт: бърза, лесна за използване и достъпна през мобилни устройства.

Все още сме в бета версия, при която изчистваме леснотата на ползване на сайта, но бихме искали да поканим най-любопитните от вас да разгледат новата Аула.

В платформата ще може да гледате уроците и да задавате и отговаряте на въпроси, като всичко е синхронизирано с вашия профил, така че се отразява, дори да решите да се върнете в настоящата версия.

Основна разлика в новата платформа е, че най-опитните потребители ще могат да споделят знанията си и да качват собствени видео уроци. Това е възможност, която предстои поетапно да пускаме и за която ще информираме допълнително.

Ето няколко изображения как изглежда новата версия:

Влезте тук, за да отворите новата Аула.

One thought to “Бета версия на новата Аула”

  1. Здравейте,
    платформата само със Google Chrome ли ще е съвместима? Влизайки с Firefox при стартиране на видеоурок видеото не се излъчва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.