Защо командният ред и лентите с палети не могат да се движат произволно в екрана. За да ги долепя, трябва ли да използвам Anchor left или right?

AutoCAD Формула
AutoCAD

Здравей, проблема най - вероятно е в настройките - напиши в комадния ред LOCKUI и задай стойност 1 и тогава би следвало комадния ред и всички видове палети да могат да се местят където пожелаеш.Надявам се да съм бил полезен. 

Благодаря много. Наистина имаше зададена стойност 15 и сигурно това е бил проблемът. Командният ред вече се движи, но палетите все още не мога да местя. Те се закачат автоматично.

Добре, погледни само долу след като си задал 0 на LOCKUI, ( снимка 1 ) дали катинарчето долу е е заключено ако е заключено дай с десен бутон на мишката отиди на ALL и задай UNLOCK ( което като цяло е равносилно на LOKUI = 0 ) би следвало да се оправи, и при проблем прикачвай някоя друга снимка за да може по - добре да се ориентираме във форума.

Благодаря. Сега вече всичко е наред.По принцип бях направила снимка на екрана и преди да изпратя въпроса я виждах под текста. След това нещо се е объркало. Не знам защо когато натиснах "изпрати" снимката не се изпрати.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.