Защо не могат да се изтеглят 3 от четирите книги?

AutoCAD
VIP

Само книга 1 ми позволи да я изтегля. Защо другите не се свалят?

Здравей, Любомир.

Коя е едиствената книга която успяваш да свалиш?

Ако е само първата, има вероятност 2,3 и 4 да не свалят веднага ами да се отварят в browser -a ти да трябва да натиснеш само бутона свали и следва да ти се свалят.При мен точно това се случи. Само първата се свали директно следващите три се отвориха в Gooogle Chrome и трябваше да кликна на бутона за сваляне и съответно вече са на компютъра ми .

Кой интернет Browser изпозлваш, когато си в сайта на Аула.

Благодаря Краси за идеята. Ползвам Mozilla Firefox, но не ми позволяваше да сваля книгите освен- Книга 1. Влязох през Chrome и ги свалих безпроблемно.

Моля!

Благодаря чя сподели точно КОЙ browser използваш, за да знаят и другите ученици тук в Aula, че има този проблем при ползване на Mozilla Firefox.

Попринцип с Mozilla може да го свалиш като кликнеш с десен бутон на мишката върху линка (картинката) и от падащото меню "Save Link as"

Ето още няколко теми от форума, които ще допълнят тази тема тук:

Как да сваля файла с клавишните комбинации?

Защо не успявам да сваля файловете към видеото? Опитах с 3 браузъра, но не става?

Как да сваля допълненията към урока?

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.