Мога ли да споделя колко гениален е този метод на учене?

AutoCAD Формула
AutoCAD

Най-после се включих и аз - след като изгледах първите три филмчета, мога да кажа, че този метод на учене с показване 1:1 и възможност реално да повториш сам нещата, е просто гениален. Поздравявам ви за решението да направите курса именно така и сажалявам само, че след като изтекат шестте месеца няма да имам уроците - понякога се налага дълго време да се работи с друга програма или да не се работи въобще по специалността и после, когато трябва да се възстановят бързо всички умения, това би било безценно. Когато заминах да работя в чужбина и всичко там се правеше на аутокад - наложи се да възстановявам спомени от 11-та версия направо в 2009 и срам ме е да кажа колко бабешки трябваше да действам и то под напрежение. Случваше се да направя нещо с налучкване и ако трябва да повторя, нямам спомен и почвам отначало (от плотиране до плотиране на лейаути понякога минават седмици и месеци, ако се работи по голям проект). Де да имах тогава тези материали, но и сега не е толкова късно. Благодаря!

@Галина

Радвам се, че формата на обучение ти харесва и е удобна за теб.

Колкото до 6-те месеца достъп вече имам идеи как да се удължат.

Това с удължаването на достъпа наистина много ще ни помогне да си опресняваме знанията, когато се наложи...

О,напълно съм съгласна.Някои като мен са пълни новаци и още преди да е почнал курса съм сигурна,че няма да съм от бързите...

Снежана, ако отделяш всеки ден само по един урок да преминеш, ще видиш, че много бързо ще напреднеш.

Аз също не разполагам с много свободно време и се притеснявам, че няма да мога да успея в шестмесечния срок. Много бих желала да се връщам към уроците и по-късно.

Аз също съм безкрайно доволна от курса!!! 

Ще е хубаво това със достъпа макар че аз ще имам възможност още по време а курса да опитам да приложа нещо от наученото на местоработата си и след курса ако се представя добре работодателите ми може да ми поверят някой проект за нов детайл и така само да затвърждавам а и се надявам че ще запиша и още курсове тук.поздрави. 

Може би срещу някакъв "абонамент" да има възможност, при нужда да се правят справки с курса за определен период от време ,след приключването му.

Аз също съм за удължаване на 6 месечния достъп до уроците, в напрегнатото ежедневие в което вярвам всички живеем, някои неща се забравят и е удобно и полезно да можеш да се върнеш към обясненията.

Като цяло съм във възторг от ясните и достъпно обяснени уроци  на инж. Цукев !

Подкрепям мнението Ви. От сега се притеснявам, че няма да ми стигне времето.

Здравей, Анелия.

Няма място за притеснения. Гледай по един урок на ден, в началото даже ще ти е трудно само с един урок на ден защото уроците са увлекателни и те карат да гледаш следващия и следващи ......

Ще видиш как след 2-3 месеца ще си доста напред с ползването на AutoCAD.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.