AutoCAD Формула II
AutoCAD

Получи се следното. Някои от блоковете дръпнати от палетата се заменят успешно, а други не. Каква може да бъде причината?

Ако имаш предвид, че вмъквайки блок от палетата - той не се вмъква, а остава старият в чертежа, то има само една причина - има блок с това име вече и трябва да се преименува с rename.

Ако не е това, дай малко повече подробности какво правиш и какво целиш.

Упражнявам се. Блоковете не се нуждаят от преименуване защото съм отворил нов чист файл и в него са само няколко блока които са дръпнати от палетата. Сега забелязах че анотативни блокове не искат да се заменят, а обикновените се заменят. Махнах анотацията и пак не се заменят

В теста пише, че поставяме блока с CTRL+SHFT+V, но това всъщност ни  създава нов блок. Не би ли трябвало да се постави само с CTRL+V.

Подкрепям въпроса на Ангел!

Отговора е сгрешен.Вярното е с CTRL+V

Вярната команда е с CTRL+V

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.