Може ли да попита нещо относно продължаването на шестте месеца достъп?

AutoCAD Формула
AutoCAD

Здравейте г-н Цукев!
Позволявам си и аз, начинаещият, да изкажа мнение:
1. Курсът е "ВЪРХЪТ"!!!!
2. В периода, когато се чудех как и откъде да уча AutoCAD, попаднах на подобен курс на братята руснаци - "Интерактивньй курс AutoCAD 2007", например (такава версия намерих). Курсът се водеше по абсолютно същия начин - аудио урок на това, което лекторът правеше на екрана. До тук - нищо ново! Но...
3. Най - интересното за мен беше, че всичко, което изговаряше и обясняваше лекторът, го имаше и в текстови вид - една иконка, с буквата "Т", натискаш я и всичко се показва в прегледен текстови вид със снимка на всичко, което става на екрана - команди, тяхното изпълнение, падащи менюта, как изглежда скицата или чертежа - също, като в учебник. Удобното тук е, че си отворил съответната версия, изпълняваш точка по точка всичко написано, препрочиташ, сверяваш с картинките в текста, каквата се е получило и т.н. Мисля, че схвана мисълта ми, нали !?
4. Такова допълнение би било отговор и на въпроса на Галина Димитрова, в смисъл, че когато ти се наложи, може да си го препрочиташ и т.н.
Поздрави:
Златко Недев
гр. Пловдив

Здравей,

радвам се, че курсът ти харесва :)

Имаме доста идеи, които още повече ще подобрят процеса на учене. Добавяне на текстове версия е една от тях. Ние анализираме всякакви възможности и целта ни е да направим обучението максимално лесно, за да може човек реално да получи умения, които да може да ползва. Благодаря ти за обратната връзка, че такава опция би ти харесала.

Aз също съм от  поколението, което  всичко  учеше по книга; Ако има такъв "учебник" не бих се поколебала да си  го  купя, макар ,че версиите  се сменят почти  ежегодно....

Аз много се радвам, че попаднах на този курс и сега като имам време да си обогатя познанията, а то имам доста да уча. И пак сърдечно благодаря за този курс!

Каква е цената на курса!Колко пари трябва да се платят?

Доста добре са направени уроците - няма натоварване, дори когато времето позволява можеш да се забавляваш, като си правиш проекти които са извън курсът и по този начин да се упражняваш.


Много съм учуден, много искам да усвоя това изкуство, но нямам нужното време! А вие продължавате да ми оказвате внимание! Благодаря ви!

не мога да отворя уроците

Привет,

На мен ми се налага да "уча" и да работя едновременно. Работил съм с R14 от пускането и до сега и прехода към 2014 налага да прескачам постоянно към AUTOCAD classic, за да приложа някоя команда, до която още не съм достигнал с 2014. Не е болка за умиране, а и забелязвам, че така по-лесно затвърдявам новонаучените неща. Да си учител е талант и в АУЛА има предостатъчно

Направили сте едно голямо ДОБРО на Желаещите и опитващите се да научат повече Можещи.От мене лично ПОКЛОН!Не всичко е пари!Моите уважения за труда да създадете този встъпителен курс.Много научих също и от коментарите на колегите , за което съм им много благодарен за споделеното Знание.
Познавам АутоКад още от версия 3.1 - не помня вече коя година беше - на един Панаир в Пловдив ми го подари поляк :) на 5 дискети 5.25 инча.За съжаление не съм професионален конструктор,а технолог от старото поколение.Работя с програмата дотолкова доколкото ми е необходима,но научих и прочетох доста нови знания.Благодаря ви за ангажимента и вниманието към мен лично и също така на моята лична водеща Мария maria@aula.bg

Здравейте! Много добре са систематизирани уроците и се поднасят на много лесен за усвояване език! Благодаря!

Опцията с текста ще е хубава за личния ти архив, но за мен записките по време на гледане на курса са много добър метод за запаметяване и затвърждаване на чутото и видяното.

За мен текста пести време:)

Здравейте!!!! много ми харесаха вашите уроци и много ми помогнаха и искам още уроци да правите

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.