AutoCAD Формула
AutoCAD

Наистина информацията е полезна.Аз съм проектант по част ,ВК, но проблема е ,че съм начинаеща в напреднала възраст.Все още ми е трудно да се справям с настройките, а и не знам английски.Дали имам шанс да получа по-подробна информация така че онова което вие сте създали по тази част да ми помогне в бъдещата ми дейност.
Поздрави.

@Снежана

въпросните команди за специално създадени за нашата фирма. Това не е комерсиален продукт, а програмки, които сме събирали и правили специално за нашите задачи.

Целта на урока е да демонстрира високата степен на гъвкавост на аутокад и как може да се настрои да изглежда така, все едно е правен за нас.

Така че тези неща, които имат смисъл и са правени специално за нас, няма да ви свършат работа.

Разбирам, че е по-трудно на английски, но дистрибуторите на програмата отказват да я преведат на български. Надявам се подробните обяснения в този курс да помогнат много в тази насока.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.