Мога ли да задам мой .pat файл, с който AutoCad да работи?

AutoCAD Формула
AutoCAD

Имам два .pat файла (acad и acadiso) в директория C:\Users\lancom\AppData\Roaming\Autodesk\C3D 2012\enu\Support и установих, че AutoCad работи само с acadiso.pat. Мога ли да задам мой .pat файл, с който AutoCad да работи, тъй като искам да създам файл с щрихите, които аз използвам или просто да редактирам acadiso.pat (по метод 2 предложен от Краси, чрез notepad)?

Здравей, виж в темата http://aula.bg/question#id-139187200001

вариант 1. 

Идеята при него е точно това което ти искаш да направиш ако имаш някакъв .pat файл деректно го слагай в папката в която стоят acadiso.pat и acad.pat и съответно щриховките който са в твоя личен .pat файл следва да се появят в набора от щриховки в AutoCAD, като обаче ще са веднага след тези щриховки които са в acadiso.pat и acad.pat  - снимка 1 позиция 1 са щриховките във файла който съм добавил допълнително в директорията ... най отдолу след всички който са в acadiso.pat и acad.pat .

Ако ползвам вариант 2 който съм описал в темата http://aula.bg/question#id-139187200001 следва да не са най - долу ами да са измежду другите ( стандартните за AutoCAD ) подредени по азбучен ред - на снимка 2 позиция 1 същата щриховка само че не е най - долу ами е измеждудругите стандартни за AutoCAD.


Ако мога да те помоля ако даден въпрос е като допълнение към дадена тема пиши директно под темата за да не разпокъсваме дискусията по дадена тема.


Надявам се да съм бил полезен с отговора и да ти се е изяснила идеята.

Всичко е ясно, другия път ще взема предвид забележката. Благодаря.

Не не го приемай като забележка ... молба ( препоръка ), но не и забележка .

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.