Как да върна показването на изписваните команди до курсора (AutoCAD маркера) ?

AutoCAD Формула
AutoCAD

С AutoCAD 2012 съм и при изписване на първите букви на някоя команда, до маркера се появяваше самото изписване и предложение за избор на команда, което сега се премести под командния ред (позиция 1). Бих искал да си върна това показване да е както беше преди до маркера ( където сочи позиция 2)

Здравей, Николай.

Това за което говориш е динамичния начин на въвеждане на информация.

Може да го пуснеш с:

 1. Изпиши в командния ред DYNMODE, след което въведи стойност 3. Следва ако кликнеш в моделното пространство, за да се махнеш от селектирания команден ред, и започнеш да изписваш дадена команда, подобните на нея команди да се показват острани на курсора ти.

 2. Натисни клавиша F12 - еднократното натискане на този бутон води до включване и изключване на командата DYNMODE.

 3. В лентата със сътояния, която подсказва дали е включен или е изкллючен DYNMODE -а . Ако не свети е изключен, ако я натиснеш ще светне и ще включиш режима DYNMODE.

Снимка_1

Първо честит празник на всички от Aula!!! От там трябваше да започна преди малко. Извинения за глупавия въпрос. Зареждах показаните от Вас лиспове (в други въпроси и отговори) за почистване на цяла директория, и двата за въртене на Multileader. Получи се някакво примигване, от което много се притесних. Престанах да мисля трезво и си помислих,че има някакъв вирус или не знам какво. Просто трябваше да се поразходя малко. Сега, като разбрах грешката си, реших да не Ви затруднявам с отговор, но Вие ме изпреварихте! Искрено Ви благодаря, както за самия отговор, така и за това, че е СВЕТКАВИЧЕН!

Честит празник и на теб, Николай!

Моля!

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.