AutoCAD Формула
AutoCAD

Интересно започва курса!И аз бих казал че това е много добър метод за усвояване,защото имаш достатъчно време да го проиграеш видяното от видеото и съответно да си го припомняш ако не е станало нещо от раз..Thanks!

Радвам се,
че начинът на провеждане на обучението е удобен за теб :)

Аз също много бих искала срокът да се удължи. Ето след като получих достъп ми се наложи да се занимавам с друго и ми остават два месеца за обучение и запаметяване на всичко. Още по-сложно се получава, когато едновременно уча и други кад-програми и ми трябва време за да ги подредя добре в главата си и не ги обърквам. От начина на преподаване и обяснение съм много доволна. Благодаря!

Димитров -пенсионер. За пореден път се уверявам в чудесата на техническия прогрес. Тъжни спомени за линеала и чертожната маса. Да лазиш по лакти, да ти мърда триъгълника. Това надали могат да си го представят младите колеги. След първите два урока, като че ли съм влязъл в друг свят. Жалко, че не мога сега да работя любимата си работа.  Инж. Цукев ми предостави възможността да се радвам на новите възможности. Благодаря, инж. Цукев. И на Мария.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.