Хоризонталност и вертикалност

AutoCAD Формула II
AutoCAD

Всъщност можем да направим едновременно параметър за вертикалност и хоризонталност. В примера който разглеждате, конфликта е с параметъра за перпендикулярност между двете линии, тъй като двата случая: а) параметър за хоризонталност в комбинация с параметър за перпендикулярност и б) параметър за хоризонталност в комбинация с параметър за вертикалност са напълно еквивалентни, т.е. крайното поведение на начертаната фигура е едно и също при модифициране. Което показва, че в AutoCAD винаги има поне два начина по които може да се начертае едно и също нещо!

Абсолютно. Едно нещо може да се направи в Аутокад наистина по минимум два начина, много често има 6-7 различни начина да се постигне едно нещо.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.