Добре дошли във ВИП Групата

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм

 

Добре дошли във ВИП Групата

 

Здравейте и добре дошли във ВИП Групата!

Първо бих искал да ви поздравя за направения избор. Фактът, че инвестирате в своето развитие и обучение ви отличава от голяма част от конкурентите ви и е първата важна крачка към професионалния успех. На тази страница ще дам няколко първоначални разяснения и препоръки за обученията във ВИП групата. Веднага ще получите достъп до първата група курсове.Това са :

+  AutoCAD Формула

+  Тайните на Excel

+  AutoCAD Формула II част – Бързи библиотеки с блокове

+  AutoCAD Формула 3D

Има две основни препоръки: Първо, гледайте курсовете един по един, а не няколко на веднъж. След като приключите с един курс, чак тогава преминете към следващия. Второ, гледайте курсовете в реда описан по-горе.

Поетапно ще включваме достъп до следващите курсове и бонуси, които получавате като участници във ВИП Групата.

Успех.

 


 

Въпроси и отговори

 • Здравейте

  Михаил Брозиг:

  работя на AC 2014, пожелавам Ви успех!

  Иван Цукев:

  Успех и на теб с обучението :)

  Daniel:

  здравейте,искам да попитам нещо съвсем различно.преди няколко дни попаднах на един форум където се казваше,че хакери могат да проследят IP адреса ти и чрез него да влязат в компа ти и да правят каквото си искат.Аз ползвам онлайн банкиране и честно да ви кажа се обезпокоих.От това което четох след това си направих извода,че е по-дбре да си мяняш ИП адреса като влизаш или да си анонимен.Опитах се да разбера как става това но не ми стана много ясно.Вие можете ли да ми го обясните с по-прости думи.

  Цанко Дилов:

  Здравей Daniel, Гледай новия курс на Аула Трикове и тънкости с Windows 10, и ще разбереш за ИП адреса. А и за вирусите и стотици други полезни неща.