Въпрос към урок: Изображение като фон от курс: HTML5 и CSS3

Защо няма промяна в цвета на фона? 

Уеб дизайн
HTML
CSS
Програмиране
Atom
Notepad++
HTML5 и CSS3

Здравей, Съветът, който ще ти дам за пореден път, е да преглеждаш внимателно кода си преди да поискаш помощ. Имаш добавени допълнителни две точки след header div h1. Те са излишни, а с тях селекторът ти е грешен и затова фонът не се появява.

Сетих се за вица - А защо конят ми е зелен?

Грациела Георгиева, не съм видял грешката в кода. Аз съм абсолютно начинаещ в този курс и няма да препоръчам този курс на други начинаещи като мен. Отнема на преподавателя поседмица или няколко седмици да ми отговори на кратък въпрос. Мисля че е напълно нормално като човек, който не се е занимавал с код никога преди, да имам такива грешки. Не е нормално, обаче преподавателят да не ми отговаря на въпросите. Точно затова записах този курс, защото в описанието пишеше че ще има постоянна връзка с преподавателя. Благодаря все пак че от време на време се сещате да отговорите на някое въпросче.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.