Въпрос към урок: Създаване II от курс: Фотошоп FastWeb

Какво мислите за моите първи стъпки? 

Фотошоп Fastweb
Уеб дизайн
Adobe Photoshop

Ето и от мен първият ми опит.Опитах се да го направя по свеж и можеби малко се поувлякох с лилавото,но като за начало съм доволна.Първи стъпки към бъдещият ми сайт. ::)

Здравей :) Рисунките ми харесват. След като можеш да рисуваш, ти предлагам да направиш сайта илюстриран. Не е нужно да прилича на нормален сайт (Те са скучни) На мен лично ми е писнало от рамки, ленти, повдигнати бутони, сенки. Те са за това да разделят съдържанието, но може и без тях, ако няма много съдържание или то не е текстово. В твоя случай, ще е по-хубаво без тях. В урока (по нататък) http://aula.bg/fotoshop-web-dizayn-na-stranica-2 ще покажа как да направиш такава страница.

Предлагам ти да нарисуваш с молив (например) сайта си и след това да го раздвишиш както е в урока. Ще стане уникален и ще е приятен за разглеждане. Аз лично си представям да няма нито една права линия. Текста да е ръчно написан или със script фонт. Да няма никакви разделители с прави лини, никакви правоъгълници, ленти, рамки :)

ох,става ми все по-интересно! :) но ми е много трудно с езиците за моделиране.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2020 Учебен център "Аула". Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.