Въпрос към урок: Clone Stamp Tool от курс: Тайните на Photoshop

Как да направя clone от урока?

Фотография
Графичен дизайн
Ретуш
Тайните на Photoshop
Adobe Photoshop
Растерна графика

Здравейте! Срещам проблем при извършването на самия clone. Правя всичко описано в урока, но не се получава. с версия PS CS6 съм, но въпреки това не се получава. дали можете да ми помогнете?

п.п. сега пробвах на друго, свое изображение и стана. но на слоя, на който беше показано в урока, не се получава. дали можете да предположите причина, поради която не се получава???

Как успявате да не клонирате и фона около цветето?

Хах, точно и аз това гледах Таня, но ако се вгледаш хубаво ще видиш че се клонира и фона, просто самата снимка е такава че не можеш да усетиш защото не се вглеждаш в детайла и разположението/ориентацията на тревичките. Може би тоя инструмент е добър точно при такива изображения. При второто цвете можеш да забележиш, по-ясно се вижда че се клонира и малка част фона, и накрая тревичките и ориентацията им е точно като на клонираното цвете.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.