Има ли разлика в съдържанието?

Adobe Illustrator
Векторна графика
Графичен дизайн с Illustrator

Има ли разлика в прозорецът от версия 2015 и този, който е показан или настройките, които предлагат двата прозореца са еднакви?

Настройките от този прозорец ги има и в по-"старомодния", който се отваря от More Settings. За сравнение ще Ви върна още по-назад към прозореца за нов документ от версия CS6 (отдясно). More Settings в по-новите версии е като New Document в CS6, с разлика в разнообразието от категории и размери в падащите менюта, и опцията за подравняване по пикселната мрежа, но като цяло полетата от стария вид на прозореца все така присъстват и в новите версии: New-document-Comparison

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.