Защо аз нямам Luma Key?

Видео
Adobe After Effects
Видео ефекти
Тайните на After Effects

AE CC 2015

Здравейте, за съжаление Adobe напоследък сменят някои неща и в по-новите версии Luma Key-а липсва. Но това не трябва да Ви притеснява :) Просто ползвайте Extract. Той предлага същата функционалност.

С Extract можете да "изрежете" изображението на базата на определен канал. За да го направите по светлосилата трябва да се избере "Luminance" от "Chanel. 1. Black Point - e колко от ниските(черни) стойности на изображението да изрежете 2. White point - е същото. но за белите 3. Black softness - е да добавите плавна преливка между стойността, която режете по черно. 4. White softness - е същото но за светлите елементи. (дясната част от графиката No.6) 5. Channel - По кой канал да се случва "изрязването" 6. Тук се вижда хистограмата на изображението. Под нея имате контроли на по-горе споменатите параметри. Така че може директно тук да се преместят различните точки(малките квадратчета), така че да се "изреже"(extract-не) част от стойностите на изображението.

Поздрави

Много Благодаря.

И в новите версии мисля има Luma Key, но се вади от панела с ефектите. И с някои други ефекти е така, няма ги в менюто отгоре, но в търсачката на панела с ефектите излизат.

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.