"Историята продължава на страница номер ..."

Безплатни 20 урока
регистрирай се и научи

Ако сте вече потребител - Регистриран съм
Видео

Тест за преминаване към следващия урок

 
M8_L3_ Какви са изискванията, за да използваме ефективно опцията "Next page number"?
трябва да сме в режим на работа с Type tool, след което избираме от менюто Type-Insert special character - Мarkers - next page number. Също така рамката, в която поставяме номера на страницата трябва да застъпва рамката, в която се намира историята. 
трябва да сме в режим на работа с Type tool, след което избираме от менюто Layout-Insert special character - Мarkers - next page number. Също така рамката, в която поставяме номера на страницата трябва да застъпва рамката, в която се намира историята.
трябва да сме в режим на работа с Type tool, след което избираме от менюто Layout-Insert special character - Symbols - Next page number. Също така рамката, в която поставяме номера на страницата трябва да застъпва рамката, в която се намира историята.
трябва да сме в режим на работа с Type tool, след което избираме от менюто Type-Insert special character - Мarkers - next page number. Също така рамката, в която поставяме номера на страницата e добре да застъпва рамката, в която се намира историята, но не е задължително