Здравейте, защо не мога да маркирам всички полигони по периферията на цилиндъра? Маркирам първият и с маркирането на следващите задържам Shift, но не се маркират всички.

3ds Max

С версия на МАХ 2009 съм, WINDOWS XP

Здравей,

тази клавишна комбинация за Loop Selection (със Shift) за полигони мисля че работи за версия 2012 и по-високи. Иначе метода по който можеш да го излъжеш в по-ниските версии е следният : маркирай един от вертикалните ръбове на полигон от периферията на цилиндъра и натисни бутона Ring (както е отбелязано на изображението. След това задръж Ctrl и кликни на иконката за смяна на поднивото на селекция към полигони.

Да, успях благодаря много.

Ето как постъпих: Лек ден и успехи!

Лек ден и успехи!

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc. и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.