Как да експортна .tga от 3dsmax, които после да импортна в premiere или AE?

3D Моделиране и Рендериране с 3DS MAX 2018
3DS MAX 2018
3D Моделиране и Рендериране

Здравейте, налага ми се да експортна от max-a .tga, за да ги импортна в premiere или AE, и да ги сглобя като анимация. Проблема е, че примерно 50 фрейма реално в premiere ми излизат една секунда, ако искам видеото да не сече. Дали няма някакъв трик при export-a или пък при import-a, защото гледам че други хора с по-малко фреймове правят по-дълги анимации. Ще съм благодарна дори само да ме насочите къде да чета. Благодаря предварително :))

Здравей, по принцип за времето за анимажия е важно да се знае колко фрейма ще има в секунда - обикновено са или 24 или 30. В твоя случай с 50 фрейма е нормално да излиза анимация за около 2 секунди. Ако искаш да удължиш времето за анимация със същите фреймове, който имаш изрендени можеш или да направиш loop - с други думи да се повтарят или да направиш extend frames (това е опция в самата програма в която ще ги събираш изображенията за анимацията и трябва да потърсиш как се изпълнява там). Иначе за самият експорт от Мах - просто трябва да си изрендваш и запазиш всеки фрейм във формата в който искаш.

Тук има едно видео, в което мисля, че е показано как да направиш extend frames в Premiere Pro.

Благодаря :)

Вашият отговор:

Научи компютърните програми онлайн от топ експертите на България
Регистрацията в АУЛА ви дава:
 • 20 безплатни урока
 • Трикове и тънкости за софтуера
 • Отговори на вашите въпроси
 • Име
  Имейл
   


  © 2016 Фондация “Аула”. Всички права запазени.
  Autodesk AutoCAD, Autodesk Inventor, Autodesk Civil 3D, Autodesk Revit, Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Microsoft Word, Microsoft Outlook, Microsoft Excel, SharePoint Online, Microsoft PowerPoint, Microsoft Project, Microsoft, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe After Effects, Adobe Premiere, Adobe Dreamweaver, V-Ray, Ableton Live, Solidworks са регистрирани търговски марки на Adobe Systems Incorporated, Microsoft Corporation, Chaos Software Ltd, Autodesk Inc., Ableton и Dassault Systèmes SolidWorks Corp.